Medewerkers

Dierenartsen

Dierenarts Davy Wertz
 
Davy Wertz
 

 

Davy heeft in 2002 succesvol zijn dierenartsenopleiding aan de Universiteit Utrecht afgerond met als differentiatie geneeskunde van gezelschapsdieren.

Direct na zijn studie is hij gaan werken als dierenarts in het Dierenartsen Centrum Heerlen, alwaar hij drie jaar verantwoordelijk was voor de afdeling gezelschapsdieren.

Daarna werkte hij twee jaar als dierenarts voor orthopedie en tandheelkunde in de Dierenkliniek Strijthagen.

In het najaar 2007 heeft hij de dierenartspraktijk van Dr. Fiolna in Kamp-Lintfort (Duitsland) overgenomen en is tegelijkertijd thuis in Landgraaf begonnen als dierenarts. Beide vestigingen zijn nu tesamen uitgegroeid tot Dierenkliniek Wertz.

Davy is gelukkig getrouwd en woont samen met zijn vrouw Aline en de kinderen Jeremy en Naomi. Verder lopen in huis nog hond Harry, drie katten en vier cavia’s rond. Harry is tevens vaak aanwezig in de kliniek, reeds twee maal heeft hij doormiddel van een bloedtransfusie een andere hond het leven kunnen redden.

Davy is voorzitter van Dobermann Kringgroep Mergelland, Dobermann-Verein Abteilung Pier en tweede voorzitter van de DV Landesgruppe Nordrhein. Verder is hij DV Lehrhelfer, dwz. officiëel wedstrijdpakwerker. Muziek is z’n andere passie, hij speelt keyboards en gitaar in de coverband Harry’s Game.


Dierenarts Maud Kuckelkorn
 
Maud Kuckelkorn
 

 

Maud is in 2007 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Gent in België. Het laatste studiejaar heeft ze zich gespecialiseerd in de geneeskunde van het paard.

Na het succesvol voltooien van haar opleiding heeft ze zich verder toegelegd op de geneeskunde van gezelschapsdieren. Ze heeft sindsdien met veel plezier en voldoening gewerkt bij dierenartspraktijk Schmeitz en in Dierenkliniek Gulpen.

Sinds november 2009 versterkt ze het team van Dierenkliniek Wertz en is ze voornamelijk op de dinsdag en woensdag werkzaam in de kliniek te Kamp-Lintfort. In de kliniek te Landgraaf treft u Maud meestal op de maandag en vrijdag aan.

Maud woont samen met haar vriend Cristian in een boerderij alwaar ze hun gehele vrije tijd besteden aan de huisdieren, te weten honden, katten, paarden, schapen, konijnen, cavia’s en kippen.

Als grootste hobby hebben ze samen de paardensport, regelmatig koersen ze dan ook met hun drie dravers op internationale drafwedrennen in Duitsland, Frankrijk, etc.


Dierenarts Danielle Uhrmann
 
Danielle Uhrmann
 

 

Daniela heeft in 2004 met succes haar diergeneeskundeopleiding in Hannover afgerond.

De eerste zes jaren na haar afstuderen heeft ze veel ervaring in de geneeskunde van gezelschapsdieren opgedaan bij onder andere de dierenpraktijken van dhr. K. Sehr (Wesel/Flüren), dhr. A. Cölfen (Duisburg/Rumeln) en dhr. L. Glinz (Goch).

Sinds Januari 2011 werkt ze meestal op maandag, donderdag en om de zaterdag in onze kliniek te Kamp-Lintfort.

Daniela woont samen met haar man en zoontje Eric en haar twee honden en twee katten.


Dierenarts Joyce Gatignon
 
Joyce Gatignon
 

 

Joyce is in 2010 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Gent in Belgie met als afstudeerrichting gezelschapsdieren. Sinds april 2011 werkt ze met veel plezier bij ons, op dinsdag en vrijdag in Kamp-Lintfort (DE) en de rest van de week in de kliniek in Landgraaf.

Ze woont in Schimmert met haar twee mannen, te weten Duitse Dog Julius en partner Paul. Verder lopen er nog drie konijnen, vijftien kippen en drie schildpadden rond.

Joyce is opgegroeid met Duitse doggen en de huisdieren zijn dan ook haar grootste hobby, daarnaast rijdt ze motor en klust ze graag samen met Paul aan hun huis.

Assistentes


Helferin Aline Wertz-Denne
 
Aline Wertz-Denne
 

 

Aline, de vrouw van Davy, werkt sinds 2006 als dierenartsassistente in de kliniek, zowel in Landgraaf als in Kamp-Lintfort.

Door onder andere intensieve nascholing heeft zij veel ervaring opgedaan en zich in het bijzonder toegelegd op gebitsreinigingen bij de hond en de kat.

Verder assisteert ze tijdens het spreekuur, operaties, voert ze laboratoriumonderzoeken uit en is ze behulpzaam aan de balie en telefoon.

Aline is verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie van Dierenkliniek Wertz en draagt zorg voor de nederlandse bestellingen.

In Landgraaf is ze op dinsdag en donderdag tijdens het spreekuur aanwezig. Woensdag en vrijdag is ze ook werkzaam in Kamp-Lintfort.

Van jongs af aan heeft ze een voorliefde voor cavia’s, een volle caviaflat in huis ontbreekt dan ook niet. Haar grote passie is zingen, ze is dan ook lead-zangeres in de coverband Harry’s Game.


Helferin Jessica Warzecha
 
Jessica Warzecha
 

 

Jessica werkt sinds 1997 als dierenartsassistente in de kliniek te Kamp-Lintfort. In 2000 heeft ze haar opleiding tot paraveterinair met succes voltooid.

Ze is van maandag tot en met vrijdag behulpzaam aan de balie of telefoon, verder assisteert ze tijdens het spreekuur, operaties en laboratoriumonderzoeken.

Jessica draagt zorg voor de duitse bestellingen en is verantwoordelijk voor de laboratorium- en röntgenafdeling.

Sinds 2001 staat de Labrador-kruising, Shadow, onafscheidelijk aan haar zijde. Ze luistert graag muziek, houdt van reizen en vangt regelmatig kleine dieren op die gewond of gevonden zijn, bv. Konijnen en egels.


Angelique Golob
 
Angelique Golob
 

 

Angelique is 20 jaar werkzaam geweest als assistente en boekhoudster in het Dierenartsencentrum Heerlen. Sinds December 2010 werkt ze als allround-assistente in onze kliniek in Landgraaf en Kamp-Lintfort.

Wegens haar jaren lange ervaring in het Dierenartsencentrum Heerlen, kan ze U ook behulpzaam zijn omtrent vragen over paarden, geiten, koeien en andere grote huisdieren.

Angelique draagt naast haar werkzaamheden als assistente zorg voor de boekhouding en het debiteuren/crediteuren beheer.

Ze woont omgeven van bos samen met haar geiten, schapen, varkens, en kat “Hub”. In haar vrije tijd zingt ze graag in haar discoband of jazzcombo.